top of page

EK allround Collalbo

Hooi, zoals jullie in mijn verhaal over het NK afstanden konden lezen had ik mij dus na de teleurstellende 3000 meter niet geplaatst voor het EK allround, wat doe ik dan alsnog in Collalbo?

 

Ik ben reserve voor het EK, een ondankbare plek, maar in Collalbo is dat helemaal niet erg. Het is een super plek om te trainen en meteen een mooie hoogte stage richting NK allround. Voor het weekend van 26/27 januari. 

 

Het is toch wel raar bij een toernooi aanwezig te zijn waar je wel naar toe traint maar niet hoeft te rijden. Nu ik dit typ is het de ochtend voor de start van het Dames allround Toernooi. Straks moet ik naar de baan om te gaan warming-uppen voor de 500, zonder dat ik hoef te starten. Dat is toch wel een raar gevoel. 

 

Ik ben benieuwd naar de uitslagen van de dames en ik ga het in ieder geval gebruiken om van dichtbij zelf ook te leren van het toernooi. 

 

Wat staat er wel voor mij nu nog op de planning: 

- KPN NK allround, Heerenveen (26/27 januari)

- World Cup 5,  Hamar 1500 meter (3 februari) 

- WK afstanden Inzell 1500 meter + Mass start ( 10 februari) 

 

Als ik een goed resultaat rij op de World Cup in Hamar kan ik mij plaatsen voor de World Cup finale, 9 en 10 maart in Salt Lake. Dus nog een hoop mooie wedstrijden te gaan.

bottom of page